Закупените продукти от сайта на KADERBYNK изпращаме чрез куриерска фирма Еконт. При подаване на поръчката имате право да посочите адрес и информация за доставка. За Ваше улеснение може да създадете профил - акаунт за пазаруване, където да запаметите вашите адреси и да пазарувате лесно и удобно за в бъдеще.Също така можете и да свържете профила си с Facebook за по-лесно и бързо пазаруване.

  
От 1-5 работни дни изпращаме пратките в зависимост от населенето място посочено при подаване на поръчката и наличността към момента на избраният продукт. Възможно е забавяне на доставката в случай на намалено работно време и/или празнични дни. За актуална информация и дни за доставка - вижте сайта на Еконт.
Обикновенно доставките се извършват между 09:00 - 15:00 часа в работни дни, както и между 10:00 - 12:00 часа в Събота. На телефона, който сте оставили при поръчката ще получите СМС известяване за вашата доставка от куриерска фирма Еконт.
Плащането става с Наложен платеж директно на куриера или чрез кредитна/дебитна карта.
 
Имате право да проверите пратката си и да премерите закупените от нас продукти. В случай на връщане и замяна, доставката обратно към нас се поема от купувача.
Добавяме 2.4% към крайната цена за услугата Наложен платеж.
Безплатна доставка е възможно за поръчки над 399 лв (до офис на куриер).
 
Имате право да върнете стоката в 14 (четиринадесет) дневен срок от дата на доставка.